About

Hi! Wat leuk dat je op mijn website bent beland. 

 

Ik ben Mirte Gratama, 26 jaar en kom uit Wapenveld, een klein dorpje onder Zwolle. Nadat ik als Mediaprofessional ben afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam ben ik aan de slag gegaan als freelance tekstschrijver. Een beroep waarin ik mijn gevoel voor taal en creativiteit kwijt kan. Zo schreef en ontwierp ik twee jaar terug mijn eerste boek: ‘The Health Guide’ en ben ik nu bezig met een kinderboekje. Om mijn boterham te verdienen creëer ik content voor verschillende (media) bedrijven en sinds dit jaar dus ook voor mijn eigen website. Het idee om een blog te starten is afgelopen jaren langzamerhand gegroeid. Columns en artikelen die ik schreef plaatste ik geregeld op Instagram en Facebook. Maar dit is natuurlijk niet de ideale plek om lange teksten te delen. Gezien het feit dat best veel mensen toch de moeite namen om alles te lezen, heb ik besloten om een beter platform te creëren. En tadaa, hier is mijn website!  En als we dan toch bezig zijn, dan maar alles te samen! Naast mijn schrijfsels over het leven, de wereld, het milieu, de mensheid en actualiteiten deel ik hier ook mijn kennis en ervaringen op het gebied van sport en voeding. Gezondheid is namelijk ook een grote passie van mij. Ik zit wekelijks op mijn wielrenfiets en doe daarnaast geregeld kracht -en hiit trainingen. Deze sportieve levensstijl combineer ik uiteraard met een gezond voedingspatroon.

 

Voor wie nu denkt, och daar heb je weer zo’n fit meissie met een eigen blog: Neen. Wanneer je op zoek bent naar oppervlakkige onderwerpen, simpele lijstjes, recepten en andere ongein waar het internet mee volstaat, moet ik je teleurstellen. Ik stel kwaliteit liever boven kwantiteit. In iedere blog die ik schrijf en zal schrijven probeer ik een boodschap mee te geven.

 

De tijd van oppervlakkige mediaplatformen zijn geweest vind ik. Het is tijd voor een diepere laag. Een laag die net even iets verder gaat dan de meeste blogs en vlogs op dit moment. 

Laten we samen onze denkkaders verruimen, onszelf blijven ontwikkelen en vanuit daar opnieuw overwogen keuzes maken, dat is mijn motto. 

- Mirte

499CFF49-8A33-41D1-A3DA-69050CF2FC8C.JPG

CONTACT

Vragen, tips of opmerkingen?

Vul dan het formulier hiernaast in. 

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Dankjewel!